Home   Alapítvány   Alapítványunk 2019. évi tevékenysége

Alapítványunk 2019. évi tevékenysége

Alapítványunk támogatásával népi hagyományokat felelevenítő farsangi mulattságon vehettek részt a Budaörsi Mákszem Óvodába járó gyerekek az év elején.

A környezeti nevelést erősítendő az óvoda mYnest Madárles-játszótorony beszerzését valósította meg költségvetési forrásból. Alapítványunk a fejlesztés megvalósításához a játszótorony telepítési költségének átvállalásával járult hozzá.

Budaörs Város Önkormányzatának a civil szervezetek 2019. évi támogatására kiírt pályázatán elnyert támogatásból és saját forrás felhasználásából 3 programot valósítottunk meg az év során.

Nevelőtestületünk a Csíz Sajtüzembe látogatott, ahol a sajt készítés módszereivel és eszközeivel ismerkedhetet meg, majd Martonvásáron a megújult Óvodatörténeti Múzeumban idegenvezető közreműködésével a hazai óvodatörténetbe kapott betekintést.

A Mókus csoport a Piliscsévi Játékparkban vett részt egésznapos élményszerző programon, amelynek keretében többek között közvetlen tapasztalatokat szerezhettek a háztáji álatokról, azok gondozásáról és megismerkedhettek különböző kézműves technikákkal is.

A Piliscsévi Játékparkhoz hasonlóan a Piczinke Póniudvarba is rendszeresen ellátogat óvodánk egy-egy csoportja. A pályázati támogatásnak köszönhetően 2019-ben a Süni csoport gyermekei vehetek részt élményszerző programon a póniudvarban.

Alapítványunk köszöni az 1%-os SZJA felajánlásokat és az egyedi támogatásokat, melyek nélkül a fenti programok sem valósulhattak volna meg.

A Budaörsi Mákszem Óvodáért Alapítvány köszönettel fogadja a továbbiakban is a szülők, családi és baráti ismerősök felajánlásait.

Adószámunk: 18221390-1-13

Bankszámlaszámunk: 11600006 – 00000000 – 50524576